Consult en etherische olie van Young Living

Dat de etherische oliën van Young Living een mooie aanvulling zijn op een consult maakt het volgende verhaal van Anne Noorderbos duidelijk. Anne is holistisch paardentrainer en heeft twee paarden Sven en Ceasar. Over het consult van Ceasar schreef ze de volgende reactie:

Onlangs heb ik bij Praten met een Paarden een consult aangevraagd voor mijn paard Ceasar. Eén van mijn vragen aan Ceasar was

Waarom ben je zo onrustig tijdens het buiten rijden?
Deels omdat ik het heel leuk vind, anderzijds als andere mee zijn wil ik alles in de gaten houden. Het buiten zijn is heel leuk, maar het vraagt dat ik soms op mijn tenen loop. Dan wil ik zoveel in de gaten houden en zoals ik al zei.. stiekem is er soms gebrek aan moed.

Voor mij was dit een hele fijn en verhelderend antwoord, hier kon ik wel wat mee. Ik werk zelf al een tijdje met de etherische oliën van Young Living en besloot om hem hiermee te ondersteunen. Ik heb gekozen voor de olie ValorII, deze olie ontspant zowel mentaal als fysiek(ook wel de chiropractor in een flesje genoemd) en deze olie geeft moed en een beetje moed kon Ceasar wel gebruiken😊.

Ik heb er voor gekozen om een druppel olie op de atlas te doen en een druppel op het lendengebied. Dit zijn namelijk de gebieden waar hij zijn mentale spanning omzet in fysieke spanning en op deze manier ruikt hij af en toe een vleugje van de olie zonder dat het opdringerig is.

Met de Valor zijn we samen een bosritje gaan maken en er waren nog steeds wel wat dingetjes spannend, maar deze spanning kon hij veeel sneller afvloeien. Het is lang geleden dat ik zo’n relaxed buitenritje heb gemaakt!

Ik ben enorm dankbaar dat zowel de oliën als Annika op mijn pad gekomen zijn, het heeft ons enorm geholpen!

Meer weten over een consult of etherische oliën van Young Living ? Mail gerust!