Hoe?

Heel nuchter gezegd, alles is energie. Zo ook een emotie, een herinnering, een woord, een zin en een gedachte. De meeste telepathisch handige mensen ontvangen de energie van emoties, indrukken of beelden en verwoorden die zo goed mogelijk in mensentaal. Ik krijg echter voornamelijk de energie van tekst, wat een gesprek een stuk makkelijker maakt. Beelden en gevoel (die bij mij ook wel komen) zijn voor mij als het ware de extra’s welke de tekst compleet maken of bevestigen. Zelf zie ik dit wel als een voordeel omdat ik dus niet zelf hoef te bedenken wat ze met sommige plaatjes duidelijk willen maken.

Waarvoor?

Om meer inzicht te krijgen in de persoonlijkheid van je paard. Je kan vragen hoe hij zich voelt, of er sprake is van pijn en wat motivatie is achter bepaald gedrag. Maar je kan op deze wijze ook een paard helpen trauma te verwerken en het los te laten. Het mooie is dat ze ook vaak een boodschap hebben voor hun eigenaar of verzorger, waardoor je meer inzicht in jezelf kunt krijgen.

Wat doe ik?

Ik stel me voor vraag of het paard wat over zichzelf kan vertellen en laat ze aan het woord. Daarna stel ik de vragen en tot slot vraag ik of het paard nog wat toe te voegen heeft. Het kan zijn, dat ik zelf nog een vraag stel om het consult voor de eigenaar te verduidelijken.

Alle informatie, leuk of niet, gaat naar de eigenaar. Dit krijg je per e-mail in een pdf. bestand. Eventueel met toelichting en/of advies van mijn kant. Uiteraard is er achteraf altijd ruimte voor meer uitleg.

Lukt het altijd?

Nee sommigen hebben geen behoefte aan contact of durven zich niet bloot te geven. Ik probeer het twee keer. Lukt dat niet, dan houdt het op.