Veel mensen vragen zich af wat ik nodig heb om een consult te kunnen doen. Eigenlijk is het allemaal vrij simpel.

Wat heb ik nodig ?

Allereerst een foto van jouw paard. Ik vind het prettig als het dier  daar alleen op staat en in de camera kijkt. Een standfoto kan handig zijn bij vermoeden van lichamelijke problemen. Liever geen fotoshoot foto’s omdat deze meestal bewerkt zijn.  Daarnaast uiteraard de roepnaam en de vijf vragen die je zou willen stellen aan je paard.

 

Prijzen

Alle consulten komen standaard (indien nodig) met een advies. Praten met paarden werkt met regelmaat samen met dierenartsen, trainers, osteopaten, veterinair natuurgeneeskundigen en andere professionals. Als overleg nodig is, zijn wij daar altijd toe bereid.

Standaard consult per mail (incl. 5 vragen)        60,00 euro

Spoedconsult (binnen 24 uur, incl 5 vragen)      90,00 euro

Extra vragen, per vraag                                            5,00 euro

Abonnement voor 4 consulten per jaar             215,00 euro

‘Live’ consult via messenger/sms                          85,00 euro (onbeperkt vragen, op afspraak)

Zodra je aanvraag binnen is wordt deze op de wachtlijst geplaatst. De ene keer is deze wat langer dan de andere keer, maar ik streef alles binnen 2 weken af te handelen. Betaling is in principe vooraf. Zodra het consult klaar staat, krijg je van mij een mail met url voor overmaking met door middel van een tikkie. Wil je liever gewoon overmaken? Geen probleem, de betalingsgegevens staan ook in de mail. 

Wil je een factuur voor je boekhouding? Ook dat kan. Omdat praten met paarden onder de kleine ondernemers regeling valt brengen wij geen btw in rekening, maar een factuur is geen probleem.

Op locatie

Momenteel kom ik door de drukte niet op locatie. Indien je hiervoor toch belangstelling hebt, kan je het beste even contact opnemen.

Aanvragen?

Een consult kun je aanvragen door deze te mailen naar pratenmetpaarden@gmail.com