Samen met een leuk team professionele mensen werken we hard om dieren, in mijn geval met name paarden, te helpen bij het terugvinden van hun mentale en fysieke balans. Naast de juiste training en stal- en voedingsmanagement kunnen de etherische oliën van Young Living helpen bij het verwerken van emoties en trauma’s met als doel een evenwichtiger paard. Maar ook voor fysieke klachten in weerstand, gewrichten, stress (wat niet altijd alleen fysiek is) of juist betere, meer gefocuste training kunnen deze mooie oliën helpen.

Uiteraard zijn er verschillende merken op de markt. Ik heb specifiek gekozen voor de, wat duurdere, Young Living oliën. Dit omdat ze heel zuiver aanvoelen en zijn. Er zijn vele kwaliteitscontroles voor het flesje in je handen ligt. Daarnaast zit er hier in Nederland een geweldig team achter met veel professionele mensen. Deze delen kennis met elkaar, maken protocollen en testen resultaten. Iets waar ik veel waarde aan hecht. En als laatste is er een heel breed assortiment, waardoor niet alleen symptoom gericht gewerkt kan worden maar ook de oorzaak geholpen kan worden.

Adviezen gaan dus niet op voor oliën die in de winkel te krijgen zijn. Hiervan kan ik de werking niet garanderen. Veel oliën hebben chemische hulpstoffen en dat is nu juist wat je wilt vermijden om een optimale werking te hebben van het product.

Mocht je een consult bij mij doen, dan is er een advies inbegrepen. Wil je een los advies, kennismaken of misschien meedenken in de ontwikkeling en ook starten ? Neem dan even persoonlijk contact op per mail.