fleurJong en onbesuisd, zo zou je mij kunnen zien. Mijn naam is bloemig en zo voel ik mij ook soms. Daarmee bedoel ik dat ik vrolijk en onbezorgd ben van aard.Nuchter noemen jullie dat geloof ik. Ik heb eigenlijk twee grote hobby’s. De eerste is eten en de tweede is eten. Een gevoel voor humor heb ik ook zoals je merkt.

Mijn leven is vaak veranderd dat klopt maar ik weet dat ik op mijn plek ben. Daarmee bedoel ik dat ik mijn mens gevonden heb en zij mij. Er is niets verkeerd aan om soms box of plek te wisselen, als mijn basis goed is.  Vroeger was ik daar onzeker over, dat klopt. Maar dat speelt allang niet meer. We staan aan het begin van onze reis. Zoals zij voorbestemd is om paarden te helpen. Zo ben ik voorbestemd om mijn vrouw te helpen. Dat is waarom de schimmel en zijn maat altijd over haar schouder mee hebben gekeken. Die weten allebei dat de vrouw soms eenzaam is. Dat haar werk mooi en eervol haar bevrediging biedt, maar niet haar leven compleet maakt. Daar zijn wij voor en de komende jaren ben ik dat.

Ze houdt spanning vast, mijn vrouw. Dat is waarom ze moeite heeft om los te laten, iets wat ze mentaal en fysiek moet doen om mij de mogelijkheid te bieden mijn volledige potentie te benutten. Want hoewel ik van lekker eten houd, ben ik zeker geen lui dier.

Laat ze het niet in haar hoofd halen om komende jaren een hengst voor mij te zoeken. Laat mij de tijd om onze band te verstevigen en naar elkaar te groeien. Ze zal zien dat ze verbaasd zal zijn over deze bruine merrie.

Het is een eer en genoegen om deze vrouw door het leven te mogen dragen.