In de ruim 15 jaar dat ik me bezig houd met consulten heb ik honderden paarden gesproken. En ik mag me gelukkig prijzen met een behoorlijk aantal vaste klanten. Elk consult is speciaal, maar een aantal blijven altijd op een speciaal plekje in je hart…

Artiest, Angel, Eagle, Zjadore, Fleur, Elin, Noblesse

Uiteraard worden er soms nieuwe consulten online gezet. Zoals nu het verhaal van Tarzan


Artiest

Artiest was voor mij een life-changer. Hij gaf me het bewijs dat het kon. Na hem gesproken te hebben, heb ik alles naar zijn baasje gestuurd. Ik begreep er niets  van. Achteraf vertelde zijn baasje dat ze bewust voor deze foto had gekozen omdat je zijn ‘mankement’ hierop niet ziet. Artiest had namelijk maar één oog.


Angel

Een pony die regelmatig terugkomt is Angel, dé kinderpony van je dromen. Wijs, beschermend en verzorgend. Ze zorgt goed voor ‘haar kinderen’ en weet altijd precies wat gaande is op het terrein van de familie. Een pony uit duizenden.


Eagle

Soms is een consult een onderdeel van een reis naar antwoorden.


Fleur

Fleur is een liefdevolle, onbezorgde merrie. Onderschat haar niet… ze springt als de beste.


Zjadore

De knappe merrie van osteopaat voor hond en paard Linda van der Voorn. Door haar zelf gefokt en een echte dame.


Een reis

Soms is een consult een begin is van onverwachte, langdurige reis door het leven. Dit was het geval voor een van mijn eerste en oudste klantjes.  Ooit jaren terug (in 2004) vroeg zij haar eerste consult aan voor Boyd een kruising fries/kwpn .  —> lees meer


Afscheid

Soms moet je afscheid nemen, zoals bij Zhippo.  Kleine Zhippo was groots van hart. Zijn eigenaresse is zo goed als familie. Dat maakte Zhippo ook familie. Het was dan ook de eerste pony waar mijn dochter op reed.

Begin 2017 mocht ik de stem zijn van Kir in haar ziekteproces. In het stuk “jij bent geluk” vind je haar verhaal.