zhippo rainbowMijn leven was mooi en puur. Niet altijd even voorspoedig, maar ik heb genoten van elke dag. Kleine optimist met een groot leeuwenhart zal spoedig vertrekken.  Mijn tijd is gekomen. Mijn voeten bieden mij niet meer de grond die ik nodig heb.

Ben blij dat ik mag sterven bij mijn vrienden. Mijn eeuwig, trouwe maat Billy, zal het moeilijk hebben met mijn vertrek. Hij zal mij missen. Maar ik zal hem niet vergeten en wachten op de dag die ons herenigd. Tot dan toe zal ik in de limbus wachten om  vervolgens mijn taak te voldragen. Mijn taak te waken over de gezondheid van mijn dierbaren.

Mijn vrouw ben ik eeuwig dankbaar voor de kansen die ze me gegeven heeft. Ze is me dierbaar en ik vind haar geweldig. Het wordt tijd voor haar om zich op anderen te concentreren, waaronder op zichzelf. Verzelfstandigen is het sleutelwoord. Waar God is, is liefde. Met Gods zegen ben ik bij haar en mijn vrienden gekomen en met Gods zegen zal ik vertrekken.

Het was mij een eer om deel uit te maken van de kudde, maar ik heb mijn best gedaan. Mijn vertrek mag georganiseerd. Ik zal met liefde gaan.